Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerelem nevében kattincs ide

 

Szereposztás

Paloma Espinoza de los Monteros (Allisson Lozz)

A vidám és élettel teli lány élete egy csapásra kilátástalanná és félelmekkel telivé válik, mikor szülei halála után nagynénjei gyámsága alá kerül, ahol Carlota szörnyű bánásmódját még Macarena anyai szeretete sem tudja enyhíteni. Paloma zárkózott és félénk lánnyá cseperedik, egyetlen barátnője Romina. Mikor szerelmes lesz Iñakiba, Carlota mindent megtesz, hogy megakadályozza boldogságát, így a lány fél felismerni azt is, hogy Emiliano, Romina barátja is beleszeretett.

Emiliano Sáenz Noriega (Sebastián Zurita)

Emiliano egy önbizalommal teli, lovagias fiatal férfi, aki Real del Montéban kezd el dolgozni, ahol egyből felfigyel rá Romina, és járni kezdenek. Őt azonban sokkal jobban érdekli annak barátnője, Paloma, ám mivel a lányok barátnők, tudja, hogy Paloma nem lenne képes viszonozni a szerelmét.

Carlota Espinoza de los Monteros (Leticia Calderón)

Bár kívülről nagyvonalúnak és jólelkűnek mutatja magát, Carlota valójában egy megkeseredett, irigy és kegyetlen nő, akit szeretetéhsége gyűlölködővé és zsarnoki természetűvé tett. Sosem tudta túltenni magát azon, hogy Cristóbal annak idején húgát választotta helyette. Elegáns, művelt és erős asszony, akinek fiatal kora óta gondoskodnia kellett testvéreiről, Macarenáról, akit lenéz gyenge jelleme miatt, valamint Javierről, akit fiaként szeret. Mikor Javier meghal és annak lánya, Paloma a gyámsága alá kerül, Carlota teljesen ellehetetleníti a kislány életét, mert őt hibáztatja a tragédiáért. Hogy elérje, hogy áldozatai ne szabaduljanak ki az elnyomása alól, akár még ölni is képes.

Macarena Espinoza de los Monteros (Victoria Ruffo)

A cukorbeteg Macarenát nővére, Carlota teljesen a saját befolyása alatt tartja, miután elhitette vele, hogy ő a felelős apjuk haláláért, valamint hogy a férfi, akit mindketten szerettek, vagyis Cristóbal meghalt. Macarenát a történtek annyira megviselték, hogy szinte semmi akaratereje nem maradt nővérével szembeszállni, csak unokahúga, Paloma szenvedéseit látva mer végre a sarkára állni.

Cristóbal Gamboa (Arturo Peniche)

Cristóbal mindig is szerelmes volt Macarenába, ám Carlota sikeresen közéjük állt, és elhitette a férfivel, hogy a húga miatta lett öngyilkos. Cristóbalt a mardosó bűntudat messzire űzi, és nem képes felülemelkedni a történteken, később menyasszonyát, Nataliát is otthagyja emiatt az oltárnál és az alkoholizmusba menekül. Végül papnak állva keres menedéket, és történetesen a real del monte-i templomban kezd el prédikálni, ahol szembe kell néznie a múlt bűneivel és titkaival.

Camila Ríos (Laura Flores)

Camila egy szorgalmas és erős karakterű nő, egyedül magánélete nem az igazi. Miután férje, Samuel elhagyja, elköveti azt a hibát, hogy túlságosan megengedő lesz lányával, Rominával szemben, akit teljesen elkényeztet. Mikor észbe kap, Romina már egyre kezelhetetlenebb, ami nagy szomorúsággal tölti el. Camila életében fontos szerepet töltenek be barátnői, Macarena és Diana, és igyekszik mindenben kiállni mellettük. Azonban váratlan választás elé kerül, amikor beleszeret Diana férjébe, Rafaelbe.

Romina Mondragón (Altair Jarabo)

Apja hiánya és anyja túlzott féltése Rominából egy szeszélyes és egoista nőt faragtak, aki mindig a figyelem középpontjában kíván maradni. Ahogy Emiliano megjelenik a városkában, egyből kiveti rá a hálóját, noha közben a fiú kollégájával, Germánnal is viszonyba keveredik. Paloma a legjobb barátnője, ám amikor felfedezi, hogy a lány a riválisává válhat Emiliano szerelméért, a két lány kapcsolata megromlik.

Rafael Sáenz (Alfredo Adame)

Rafael Emiliano apja, egy becsületes, nyugodt és toleráns ember, kinek jelleme szöges ellentétben áll a feleségéével, Dianáéval, akivel emiatt mindennaposak a vitáik. A férfi egy anyagi és érzelmi válság közepén nem sértegetéseket és hisztit várna a feleségétől, így teljesen elhidegülnek egymástól, ekkor találkozik Rafael Camilával, aki ismét felébreszti benne a szerelmet.

Diana Noriega de Sáenz (Olivia Bucio)

Diana Rafael felesége, Emiliano anyja, egy igazi hárpia, aki csak a látszatok fenntartásának és társadalmi pozíciója megőrzésének él. Nem hajlandó tudomást venni róla, hogy házassága romokban hever, így mikor Rafael el akar tőle válni, még inkább magához próbálja láncolni őt. Fiát, Emilianót is manipulálja, és Rominával szövetkezik, hogy irányíthassák a fiút.

Orlando Ferrer (Víctor Cámara)

Egy gazdag vállalkozó, fiatal korában elhagyta a nő, akit szeretett, és azóta is agglegény. Mikor azonban megismeri Camilát, úgy érzi, ad magának vele egy második lehetőséget a boldogságra. Ő Emiliano főnöke, és a kezdetektől szimpatizál a fiúval.

Iñaki Iparraguirre (Luis Hacha)

A spanyol származású fiú egy bohém, vidám, de egyszersmind komoly szándékú és felelősségteljes mérnök. Iñaki őrlődik elvált szülei között, anyja ugyanis álmai elérésére biztatja, apja viszont fegyelmet és kemény munkát vár el tőle. Mérnöki pályáját kedv nélkül végezte el, valódi szenvedélye a szaxofon. Találkozik Palomával és halálosan beleszeret, azért pedig, hogy kiszabadítsa a lányt börtönéből, nem fél szembeszállni még Carlotával sem.

Rufina Martínez (Magda Guzmán)

Sok-sok éve hű szolgálója az Espinoza de los Monteros családnak, és ismeri a legféltettebb titkaikat. Ő volt Carlota és Macarena, és később Paloma dadája. Bár lányaként szereti mindannyiukat, Macarenával szemben Carlota ellenszenves neki, és ezt nem is titkolja el.

Natalia Ugarte de Iparraguirre (Paty Díaz)

Natalia Cristóbal menyasszonya volt, ám a férfi az oltárnál meggondolta magát, ezzel szörnyű szenvedést okozva a lánynak. Natalia Spanyolországban megismeri az elvált Alonsót, Iñaki apját, akivel egymásba szeretnek, és mindhárman együtt térnek vissza Mexikóba. Itt azonban mostohafia révén Natalia ismét kapcsolatba kerül az Espinoza de los Monteros-családdal, valamint Cristóballal is, és felszakadnak a régi sebek.

Angélica Ciénega (Yolanda Ventura)

Paloma és Romina iskolájában dolgozik pszichológusként, és igyekszik megfejteni a lányok pszichés problémái mögött álló családi traumákat, emellett Camilával is jó barátságot ápol. Később Orlando titkárnője lesz, akibe beleszeret.

Inés (Lucero Lander)

A falu egyik vénlánya, aki a templomi munkálatoknak áldozza magát, Diana legjobb barátnője. Közös titkok is összekötik őket, például csak Diana tudja Inés fiatalon egy lebujban énekelt, hogy pénzt keressen. Inés hamarosan megismeri Juanchót, akivel próbál ismét boldog lenni.

Javier Espinoza de los Monteros (Eduardo Capetillo)

Carlota és Macarena öccse, akit mindig is elkényeztettek a nővérei. Sagrario férje és Paloma apja. Ő és Sagrario Natalia és Cristóbal esküvőjéről tartanak haza, amikor egy tragikus balesetben mindketten életüket vesztik. Javier Carlotára hagyja a Paloma feletti gyámsági jogot.

Sagrario Díaz de Espinoza de los Monteros (Biby Gaytán)

Paloma anyja, Natalia legjobb barátnője. Nem nézi jó szemmel azt, hogy Javier megbízik Carlotában. Ő is meghal az autóbalesetben.

 

 

Később lépnek a történetbe:

Luz Laguillo (Natalia Esperón)

Bár gazdag családba született, igyekszik segíteni azokon, akik rászorulnak, egy gyermeksegítő szervezet munkatársa. Fiatalon túlélt egy súlyos balesetet, melynek következtében nem lehet gyereke, ám így is igyekszik optimistán látni a dolgokat és teljes életet élni. Munkaügyben ismeri meg Rafaelt, ám lassan ráébred, hogy ő élete férfija.

Eugenio Lizarde (César Évora)

Nagyhatalmú, de becsületes büntetőjogász, akit nagy vagyona sosem szédített meg. Korán megözvegyült, így minden szeretetével fiát, Gabrielt halmozza el. Azt hiszi, már sosem fogja megismerni a szerelmet, ám mikor találkozik Carlotával, a  nő  hideg és kimért szépsége felébreszti a férfi szenvedélyét.

Gabriel Lizarde (Erick Elías)

Anyja meghalt a születésekor, és ő is egy halálos szívbetegségben szenved, épp ezért igyekszik az élet minden egyes pillanatát kiélvezni, és méltósággal viselni a sorsát. Szenvedélyes festő és restaurátor, a real del monte-i templom felújításakor ismeri meg Palomát, és úgy érzi, rövid élete értelmet nyer, ha meghódíthatja a lányt.

Madeleine Martelli (Carmen Montejo)

Az idős, mozgássérült asszony valójában Cristóbal anyja, aki annak idején szem elől vesztette fiát, és minden vágya, hogy ismét megtalálhassa.

 

 

 

További szereplők:

 

 

Germán (Ferdinando Valencia): ügyvéd, Iñaki és Emiliano munkatársa. Viszonyba kezd Rominával, s bár a lány csak játszik vele, ő valóban szerelmes lesz belé.
Liliana (Zoraida Gómez): Paloma barátnője, Rominát azonban ki nem állhatja. Germánba szerelmes.
Aarón (Pablo Magallanes): Inés unokaöccse, rögeszmésen szereti Palomát, és mindenáron vele akar lenni.
Samuel Mondragón (Jorge Alberto Bolaños):  Camila exférje, Romina apja, gátlástalan csaló. Sok év után visszatér, látszólag azért, hogy visszaszerezze családját.
Tisztelendő anya (Queta Lavat): annak az intézetnek a vezetője, ahol Paloma és Romina is tanul.
Alonso Iparraguirre (Manuel Navarro): Iñaki apja, Natalia férje.
Carmen (Lola Forner): Alonso exfelesége, Iñaki anyja.
Arcadia (Angelina Peláez): az Iparraguirre család szolgálója, Carlota cinkosa.
Dr. Rodolfo Bermúdez (David Ostrosky): az Espinoza de los Monteros család háziorvosa, szerelmes Macarenába.
Meche (Zoila Quiñónez): Emiliano dadája.
Mateo atya (Hugo Macías Macotela): Real del Monte papja.
Joel (Ramón Abascal): Rafael munkatársa, szerelmes Mónicába.
Mónica (Regina Rojas): Camila munkatársa, szerelmes Joelbe.
Felipa (Iliana de la Garza): az Espinoza de los Monteros család szolgálója.
Benito atya (Eduardo Liñán): mexikóvárosi pap.
Rojas (Mago Kadima): az Espinoza de los Monteros család ügyvédje.
Eric (Carlos Giron): szerelmes Lilianába.
Miriam (Haydee Navarra): Angélica barátnője.
Roberto (Conrado Osorio): Samuel barátja és ügyvédje.
Ana Mar (Claudia Godínez): szerelmes Emilianóba.
Juancho (Alfonso Iturralde): szerelmes Inésbe.
Darío (Sergio Catalán): Angélica exe.
Edmundo (Manuel Capetillo): Rufi hajdani hódolója.
Don Rodrigo Espinoza de los Monteros (Luis Couturier): Carlota, Macarena és Javier apja, csak fényképeken jelenik meg.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.